Dobrodelna fotografska razstava uglajenih voznikov motociklov

Življenje zares hitro teče. 10 let je že od prvega DGR Ljubljana, ki smo ga organizirali septembra 2013. Vsega 12 se nas je zbralo tisto prvo leto. V letih, ki so sledili je dobrodelni dogodek obiskalo vedno več udeležencev, vse do 200 se nas je zbralo v letu 2019.


Letos smo v Caferacer kavarnici na Glavnem trgu v Kamniku pripravili dobrodelno razstavo fotografij, ki bo na ogled postavljena še en mesec po DGR 2023, ki se bo odvil naslednjo soboto, 20. maja popoldan.


Lahko si zamislite, da imamo iz tako atraktivnega dogodka, kot je naš Gentlaman’s Ride, ogromno slikovnega materiala, pa vendar smo uspeli izluščiti nekaj trenutkov, ki so najbolj zaznamovali posamezna leta. Avtorji fotografij so Klemen Korenjak, Ivo Pogorelčnik, Matej Avbelj in Bojan Gashi. Razstavo je pripravilo društvo Brkonja. Slike so naprodaj, zbrana sredstva pa gredo društvu.


Dobrodelna vožnja uglajenih gospodov, ki se je udeležijo seveda tudi gospe, je dogodek, ki se odvija na isti dan po celem svetu, v več kot 900 mestih. Z dogodkom zbiramo finančna sredstva s katerimi javnost opozarjamo na razširjenost in potrebo po prevetivnih pregledih proti raku na prostati. Opozarjamo tudi na duševne stiske in posledično samomorilnost med moškimi. Več o zanimivem dogodku si lahko preberete na povezavi https://brkonja.si/o-dgr/voznja-za-zdravje-moskih/.


Lepo vabljeni na ogled razstave v Kamnik in seveda na dobrodelno vožnjo DGR 2023 to soboto, 20. maja 2023. Pričetek vožnje bo v Ljubljani izpred Lepe žoge ob 13. uri, zaključek pa v centru Kamnika. Na vožnjo se brezplačno prijavite na tej povezavi https://www.gentlemansride.com/rides/slovenia/ljubljana, kjer je o sami vožnji še več informacij.


Dodaj odgovor