Slogovni vodnik

DGR je navdahnila fotografija, ki prikazuje gospoda na klasičnem motociklu, in se zaradi tega oblikoval kot tematska vožnja. Zasnovana je tako, da združuje klasičen in retro izgled motociklov, urejene moške in opozarja na zdravje moških.

The Distinguished Gentleman’s Ride je nišna dobrodelna prireditev, ki se osredotoča na klasično oblikovana motorna kolesa in urejene gospode, ki se z motocikli zapeljejo krog po središčih svojih mest. Da se lahko udeležite vožnje mora vaš motocikelj ustrezati eni izmed naštetih smeri izgleda: Café Racer, Bobber, Classic, Tracker, Scrambler, Old School Chopper, Modern Classic, Sidecar, Classic Scooter in Brat Style.

Zdrav moški je urejen moški

DGR pa niso le motorji, ampak tudi ali celo predvsem moški okoli njih. Pomembno se je držati stilskega protokola oblačenja, saj s tem še najbolj pripomorete k prepoznavnosti dogodka. “Dress code” dogodka je elegantna obleka, zloščeni čevlji, kravata, metuljček, itd., vsekakor gosposki izgled z dodatkom nasmejanega obraza za popolno kombinacijo moškega in motocikla.